Geplaatst op

Vrijdag open

Morgen (vrijdag 10 april 2020) is de winkel open van 10.00 tot 15.00 uur. Wees welkom!

In deze stille tijd verwachtte ik lekker rustig aan te gaan doen. Maar dat is er nog maar weinig van gekomen. Ik ben namelijk begonnen met het maken van een webshop. Dat is nog een hele klus, maar het begint al wat te worden. Er staat al het een en ander op, maar de webshop is nog niet volledig werkende. Hopelijk komt het volgende week werkend in de lucht! Hou de website in de gaten en/of de aankondigen op facebook en instagram.

Blij gezond en hopelijk tot snel, life, of in de webshop!

Geplaatst op

Corona tijd

Ook Land van Geuren is voor onbepaalde tijd gesloten. Wel kan je bellen om een afspraak te maken om toch te komen voor advies en geuren te ruiken. Ook kan je bestellen, hiervoor probeer ik de website zo snel mogelijk volledig te krijgen. Er is helaas geen aparte webwinkel, de bestellingen kunnen doorgegeven worden via mail. In Zutphen en Apeldoorn bezorgen we gratis.

Geplaatst op

Verstuivers

De beste manier om etherische oliën te verspreiden is door middel van verstuiven in een diffuser/verstuiver. Hierdoor worden de oliën niet verwarmd en behouden ze de therapeutische waarden. Andere manieren zijn door middel van een aromasteentje (voor kleine ruimtes) of het druppelen van de olie op een keukenpapiertje dit op de verwarming leggen. Ook kan het met een olielampje (met kaarsje eronder), nadeel is dat de olie hierbij wordt verwarmd en daarmee een deel van de therapeutische kwaliteit verliest. Ook kan de olie kan gaan verbranden en dat is niet zo gezond, dus zorg altijd voor voldoende water in het bakje.

Wij hebben twee mooie verstuivers in de winkel, één speciaal voor op de kinderkamer. Beiden ook als lamp te gebruiken.

Geplaatst op

Hydrolaten

Foto van boek over hydrolaten van Veerle Waterschoot

Wauw, we hebben ongeveer een week geleden dit boek van Veerle Waterschoot binnengekregen. Een schat aan informatie over hydrolaten! Wist je bijvoorbeeld dat pepermunthydrolaat heel fijn is om op de nek en schouders te sprayen om hoofdpijn en migraine te verlichten, en ook inwendig gebruikt kan worden voor maag en darmklachten.

Wij hebben nu vijf hydrolaten in de winkel staan:

  • Korenbloem
  • Oranjebloesem
  • Pepermunt
  • Roos
  • Strobloem (helichrysum)