Diffusers

Er zijn verschillende manieren om etherische olie in de lucht te verspreiden. De beste manier is koude verstuiving, zodat de olie niet verwarmd wordt, aangezien verwarming de werking van de olie kan verminderen. Verbranding kan zelfs schadelijk zijn (dus let altijd op bij het gebruik van een ‘theelicht-brandertje’ dat er genoeg water in het bakje zit!).
Om deze reden verkopen wij alleen diffusers/verstuivers en geen brandertjes.

Momenteel hebben we onderstaande diffusers in het assortiment:

Cera, 58,00 euro

De Cera is een ultrasone verstuiver, die werkt door het verspreiden van microdeeltjes essentiële oliën die in het water hangen door middel van ultrasone trilling. De kap is van keramiek, het onderste deel van rubberhout met kleurloze houtbeits.

Hiko, 58,35 euro

De Hiko is ook een ultrasone verstuiver, die werkt door het verspreiden van microdeeltjes essentiële oliën die in het water hangen door middel van ultrasone trillingen. De kap is van glas, het onderste gedeelte van hout.


Nobilé, 60,20 euro

De Nobilé is een verstuiver die zonder water werkt. Ideaal voor mensen die al een vochtig huis hebben en niet nog meer vocht in huis willen.

Pilou 46,25 euro

De Pilou is een verstuiver met hout en kunststof, heel geschikt voor op de kinderkamer. Het heeft led-verlichting met drie kleuren licht: wit, blauw en roze naar keuze.