Oshadhi

Om alvast een idee te krijgen van de producten die in de winkel staan hierbij een overzicht. Uiteraard kunnen we in de winkel meer aanvullende informatie en adviezen geven.

A changing women

7,90

Een hele fijne olie voor vrouwen, met name in de overgang en bij PMS. Met o.a. venkel, verbena en scharlei.

Agni

9,30

Een speciale olie voor de spijsvertering. Met o.a. venkel, koriander, anijs en komijn.

Balancing

5,90

Dit is een heel efficiënte olie om lichaam en geest te verbinden. Vooral voor heel rationele mensen, zeer effectief. Met o.a. mandarijn, roos geranium, sinaasappel en wierook.

Childhood dreams

5,90

Een goede olie voor ontspanning, met name fijn voor kinderen. Met o.a. mandarijn, eucalyptus radiata en lavandin.

Clarity

5,90

Voor een helder hoofd en verbetering van je geheugen. Met o.a. basilicum, rozemarijn, roos geranium en citroen.

Concentration

5,90

Deze olie geeft focus en helderheid van gedachten. Met o.a. zoete sinaasappel, ho-hout, basilicum en rozemarijn cineol.

Deep relax

7,90

Deep relax helpt om de stress van de dag achter je te laten. Voor een ontspannen hernieuwing van energie. Met o.a. wierook, ylang ylang II, mandarijn en bergamot.

Energy

7,90

Voor een echte opkikker. Ook heel fijn in massageolie. Met o.a. munt bergamot, roos geranium en bergamot.

Fresh breath

5,90

Fresh breath helpt om dieper te ademen. Met o.a. mirte, spijklavendel, eucalyptus globulus en hysop decumbens.

Inner peace

10,50

Een olie die helpt om in het hier en nu te kunnen zijn. Met o.a. scharlei, jasmijn abs. en lantana.

Morning mist

5,90

Heerlijke olie om de dag helder te starten. Maakt energiek en laat de ochtendmist langzaam vervagen. Met o.a. zoete sinaasappel, ho-hout, bergamot en ylang ylang II.

Purification

5,90 (5 ml)
9,50 (10 ml)

Een echte olie voor de schoonmaak, bijvoorbeeld in de was(verzachter) of toe voegen in schoonmaakmiddel. Heel goed om de lucht te zuiveren en te ontdoen van ziektekiemen. Verfrist ook je hoofd, bij mentale vermoeidheid. Met o.a. citroen, sinaasappel, wilde tijm en rozemarijn cineol.

Queen of roses

12,50

Ondersteunt en verzacht het zenuwstelsel. Een oase van comfort en inspiratie. Met o.a. turkse roos, roos geranium, palmarosa en wierook.

Revitalizing

7,90

Een hele fijne olie voor vitaliteit en concentratie. Om de dufheid te verdrijven. Met o.a. jeneverbes, munt en scharlei.

Soothing

7,70

Een fijne olie bij boosheid en frustratie. Om weer kalm te worden. Met o.a. zoete sinaasappel, palmarosa en vanille.

Star of Bethlehem

9,90

Een kruidige, frisse olie. Verandert rigide en vertroebelde gedachten in nieuwe manieren en ideeën. Met o.a. wierook, bergamot, mirre en steranijs.

Three suns

5,90 (5 ml)
9,50 (10 ml)

Een olie voor een warme sfeer en ontspanning. Ook heel goed toepasbaar in massageolie (altijd mengen in een basisolie). Werkt luchtzuiverend in de verstuiver. Met o.a. zoete sinaasappel, wierook, siberische zilverspar en mirre.

Tension relief

7,90

Verzacht spanningen. Kan gebruikt worden om te verstuiven maar ook als massageolie (verdunnen in een basisolie) met name voor de zonnevlecht. Het geeft goede ontspanning aan de bovenbuikorganen. Met o.a. petitgrain bergamot, citroenverbena, ho-hout en zoete sinaasappel.

Terra

7,90

Een grondende olie. Voor diepe aardende energie. met o.a. amyris, ho-hout, sandelhout, en atlasceder.

Winter dreams

5,90

Deze olie combineert de anti-depressieve werking van citrusvruchten met de warme, kruidige geuren zoals kaneel. Voor positieve gedachten en een aangename winter. Met o.a. zoete sinaasappel, siberische spar, mandarijn en kaneel.

Winter immune

7,90

Ter ondersteuning en versterking van je immuunsysteem. Met o.a. tea tree, rozemarijn, milde tijm (linalool), palmarosa, ravintsara en eucalyptus smithii.

Yin yang

9,90

Een mooie combinatie van pittige en zachte oliën, die kracht en ontspanning geven bij innerlijke veranderingen. Met kruidnagel, wilde kamille, ylang ylang, lavandin en Himalaya cederhout